DenmarkTaylor Guitars
Taylor Guitars yder service til Danmark fra vores europeiske kontor i Amsterdam i Holland. Vi lagerfører alle Taylormodeller og udfør service og reperationer i vores fabriksdesignede verksted i Amsterdam. Vi er her for at hjælpe til, så kontakt os gerne med spørgsmål, eller besøg en Taylor-forhandler i dit område.

Support og kundeservice
Taylor Guitars svarer gerne på spørgsmål om at finde den rigtige Taylormodel og på eventuelle spørgsmål, som kan opstå når du har købt en Taylor. Vores fabriksuddandede eksperter står klar for at hjælpe med eventuelle reperationer og øvrige servicebehov, derunder garantireperationer og generel vedligeholdelse.

Taylor Ejere
At registrere din Taylor guitar betyder at du kan holde dig ajour med alt omkring Taylor samt sikre den hurtigst mulige service, hvis din guitar behøver reperation.
Klik her for at registrere »

Bliv en Insider
Tilmeld dig Taylor Insiders nyhedsbrev per e-mail, og få de seneste nyheder og anden information direkte til din inbox. Taylor Insider distribueres 4 til 6 gange per år, og vi giver aldrig dine personlige oplysninger videre uden dit samtykke.
Klik her for at abonnere »

Dealer Address & Contact Repair Level
4sound Copenhagen Website »
Åbenrå 1 Copenhagen, 3318 1900 33 18 19 00
silver

Taylor Guitars Maroastraat 113 1060 LG Amsterdam, Netherlands

Frikaldsnummeret: 00800-23750011
Telefon: +31 (0) 20 667 6030

EMAIL »

Become
an insider

Subscribe and receive our monthly insider newsletter in your inbox.